Boka tid för mustning

Bokning & pris

För att vi ska kunna göra must av bara dina egna äpplen behövs minst 50 kg och en bokad tid. Hittar du ingen tid eller har du mindre än 50 kg är du välkommen på drop-in. Du får då motsvarande andel härlig trädgårdsmust som du oftast kan hämta ut direkt.

Priser

Det kostar 21 kr per liter att få dina egna äpplen förvandlade till härlig must och fylld i 5-liters bag-in-box-förpackningar. Boxen är anpassad efter att passa kylskåpet och det är enkelt att fylla på ett glas iskall must direkt från kylen. Du kan också få din must i vacker enliters glasflaska för 45 kr per flaska (bästa gå-bort-presenten!). All must är pastöriserad och håller sig därför 1 år i oöppnad förpackning i rumstemperatur.

Musten betalas enkelt med kort när du hämtar din färdiga must.

Bokning

Klicka på knappen Boka tid för mustning i högerkanten för att se lediga tider och boka din tid (använder du en mobil väljer du istället Boka tid i huvudmenyn längst upp till höger). Om du har mindre än 50 kg (motsvarande ungefär 4-5 fulla papperskassar) går det inte att musta äpplena separat och du ska du inte boka tid utan är välkommen på drop-in. Vid drop-in blandas äpplen från flera kunder. Det går också fint att komma på drop-in med större mängder äpplen, även då blandas dessa med andra trädgårdsäpplen. Vi kvalitetskontrollerar alltid äpplena som lämnas in för att musten ska hålla hög klass.

OBS, i bokningssystemet behöver du ibland fylla i antal personer men det har inte att göra med hur många personer ni är i ditt sällskap som kommer för att musta. Om du kommer med upp till 100 kg frukt fyller du i en person, upp till 200 kg frukt 2 personer osv.

I år är det mycket högt tryck på bokningen! Avbokade tider dyker upp som lediga tider på bokningssidan.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå